Shell laat gasten kiezen met nieuw Air Miles-programma

01-03-2017 (10:50) - Marketing

Shell vernieuwt zijn Air Miles-spaarprogramma en biedt gasten naast de spaarpunten ook gratis persoonlijke extra’s. Met Miles & Me, zoals het nieuwe sparen heet, wil Shell nog beter in de behoeften en wensen van zijn klanten voorzien.


Miles & Me zorgt voor een uitbreiding van het Air Miles-spaarprogramma en maakt het sparen bovendien persoonlijker en interactiever. Naast het sparen van Air Miles bij het tanken van brandstof, krijgen gasten nu ook spaarpunten voor aankopen in de shop. Elke twee euro die in de shop wordt uitgegeven levert één Air Mile op¹.


In aanvulling op de spaarpunten, krijgen gasten gratis extra’s aangeboden: Extra Air Miles, een gratis product uit de shop of een andere aanbieding. Het aanbod van deze extra’s verandert voortdurend. Middels de Shell App of Air Miles e-mail blijven spaarders op de hoogte van nieuwe producten.


spaargedrag
In het kader van het vernieuwde Air Miles-spaarprogramma, voerde Shell een onderzoek uit naar het spaargedrag van de Nederlander2. Opvallend is dat bijna alle Nederlanders (94%) weleens meedoen aan spaarprogramma’s of acties, zo blijkt. Met name Air Miles (66%) en spaarprogramma’s of acties bij supermarkten (68%) zijn populair.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch