Spinnin’ Records als twaalfde genomineerd bij Coolest Dutch Brands 2017

10-01-2018 (15:00) - Marketing

Spinnin’ Records is Neerlands trots. Het platenlabel timmert sinds 1999 flink aan de weg. En hoe; Spinnin’ Records groeide uit tot ’s werelds grootste platenlabel op het gebied van dancemuziek. De recente overname van Warner Music Group is niet alleen spectaculair maar belooft nog (veel) meer groei. 
 

Het gaat wel lekker hè met Spinnin’ Records? 
CMO Meindert Kennis: ‘Dat gaat het zeker. We zijn net verhuisd naar een heel mooi nieuw pand in Hilversum en staan er goed voor. Nog steeds doen we met veel liefde en plezier wat we al jaren doen; het ontwikkelen van talent en het promoten van de beste muziek. We zitten bovenop de trends. Zowel op het gebeid van muziek als op het gebied van technologische ontwikkelingen en marketing. Door steeds net genoeg vooruit te lopen op de trends bewerkstelligen wij groei.’

Het complete verhaal van het 12e en laatste genomineerde merk voor de titel Coolest Dutch Brand 2017, lees je nù in Fonk Magazine 224.
 

Wie wordt Coolest Dutch Brand 2017?

Jaar in jaar uit beoordelen en bekronen marketeers bureaus en creatives op hun toegevoegde waarde. FONK Magazine draait met de verkiezing Coolest Dutch Brands 2017 de rollen om. De redactie van Fonk selecteert maandelijks de coolest brands van Nederlandse origine. In 2017 draait het om Nederlandse merken met een lange traditie die -dankzij innovatie en uitgekiende marketing-  aan een opmars zijn begonnen, waardoor ze ook jonge(re) generaties aanspreken en aan zich weten te binden. Op 15 februari 2018 komt de vakjury bij de Persgroep in Amsterdam bijeen om de winnaar van 2017 te kiezen. De twaalf genomineerde merken presenteren zich tijdens de jurymiddag in korte pitches aan de jury. De jury bestaat uit creatives en strategen en heeft twee onafhankelijke juryvoorzitters.
 
De genomineerde merken van 2017 zijn: Gazelle, JOZO, SOA Aids Nederland, Heineken, Remia, Efteling, HEMA, ten Cate, Naturalis, NS en COOP en Spinnin’ Records.
 

noteer 20 maart alvast in je agenda

Op 20 maart 2018 wordt de door Robert Bronwasser ontworpen Coolest Dutch Brand Award 2017 tijdens een spetterende en exclusieve avond uitgereikt. Op deze allereerste en dus zeer bijzondere Coolest Dutch Brands avond zijn 150 gasten welkom. Intekenen kan op fonkonline vanaf 16 februari aanstaande, dus noteer de datum nu alvast in je agenda!
 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch