Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met 13 nieuwe merken

Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met 13 nieuwe merken

25-10-2021 (16:29) - Marketing

Stadshart Amstelveen, onderdeel van Unibail-Rodamco-Westfield, kondigt de komst van 13 nieuwe merken aan. Met de toevoeging van deze nieuwe merken aan de bestaande portfolio maakt het winkelcentrum een verdiepingsslag.
 
Met een mix aan nieuwe winkels in de categorieën retail, horeca en entertainment wordt het winkelaanbod sterk verbreed. De nieuwe merken zijn high-end audio- en videoproduct Bang & Olufsen, geurfabrikant Arabian Oud, crypto-platform Coinmerce, een nieuw concept van ANWB, babymodewinkels Babystyling en Kiti Kate en foodconcepten Patagonias, Coffeecompany, Frites Affairs, Strada, Anne&Max, Prodeli en Blond&Brown. Alle openingen zullen verspreid plaatsvinden gedurende 2021 en 2022.
 

Topmerken in Amstelveen

Door de sterke aantrekkingskracht blijkt dat fysieke winkels nog altijd onmisbaar zijn anno 2021. "Na de zeer succesvolle herontwikkeling van Leidsenhage tot Westfield Mall of the Netherlands zetten wij nu onze tanden in Stadshart Amstelveen. Ons verhuurteam, onder leiding van Olaf Hoff, heeft geweldig werk geleverd met het aantrekken van deze 13 sterke merken. Met Bang & Olufsen, Coffeecompany, Anne & Max, Blond & Brown en Arabian Oud brengen wij een aantal topmerken naar Amstelveen die reeds zeer succesvol zijn in Westfield Mall of the Netherlands. Het versterkt ons vertrouwen dat onze centra tot de absolute winnaars behoren in een sterk veranderend fysiek retaillandschap waarin de combinatie van offline en online alleen maar sterker wordt en 'merkbeleving' een steeds belangrijkere rol speelt", aldus Teun Koek, Director Operations The Netherlands van Unibail-Rodamco-Westfield.
 
De openingen van Coffeecompany, Frites Affairs, Strada en Anne&Max zijn resultaat van een eerdere samenwerking met Albron die zijn vruchten afwierp in de andere drie centra van Unibail-Rodamco-Westfield, te weten Westfield Mall of the Netherlands, Stadshart Zoetermeer en Almere. Voor Babystyling is dit de flagshipstore en Kiti Kate debuteert zelfs in Nederland door in Amstelveen haar eerste winkel te openen. Beide zijn een voorbeeld van de zogeheten Clicks en Bricks. Dit zijn succesvolle online webshops die de stap maken om ook een fysieke winkel openen. Daarnaast is het ook uniek dat crypto-platform Coinmerce een servicepunt opent in het winkelcentrum. Dit platform biedt bezoekers advies over Crypto Currency gerelateerde zaken.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch