STOX Energy Socks breidt uit naar VS

STOX Energy Socks breidt uit naar VS

10-06-2021 (12:04) - Marketing

STOX Energy Socks heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een entree in de USA en nu is het zover. De producent van hoogwaardige compressie-kousen gaat daadwerkelijk de eerste orders vanuit de USA leveren.

Wouter de Keizer, CEO van STOX: "Naast de groei die we op dit moment in Europa doormaken, zien we zeker kansen in Amerika en die willen we niet onbenut laten. In de VS is het fenomeen "compression socks"nog veel meer ingeburgerd dan hier in Europa. Niet alleen op het gebied van sport maar ook op het gebied van reizen verwachten we in de USA goed te kunnen presteren met onze travel collectie, ter voorkoming van reizigerstrombose en opgezwollen voeten en benen na een lange vlucht. Het feit dat toonaangevende Amerikaanse sportploegen vaak en ver moeten reizen is mooi meegenomen, dan snijdt het mes aan twee kanten met aan de ene kant onze STOX SPORTS collectie en aan de andere kant de STOX TRAVEL collectie."
 
De geografische uitbreiding heeft ook gevolgen voor de organisatie, op korte termijn zal STOX Energy Socks het online marketing team verder uitbreiden met diverse growth hackers en zal het customer service team verder worden uitgebreid. De omzet van STOX Energy Socks blijft jaarlijks met 300% stijgen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch