Suit Supply lanceert nieuwe JORT Collectie

19-10-2017 (17:51) - Marketing

In tijden van mindfulness, zweetyoga en uniforme baardjes, staat de JORT Collection F/W 2017 stil bij de tegenpool van adem-in-adem-uit: de yuppie.


Ken je hem nog, de young urban professional? Yuppies waren snel, slim en schaamteloos succesvol. Ze domineerden de jaren tachtig, toen greed nog gewoon good was en ze kozen voor een uitgesproken look waarin bretels, powersuits en ander mannenspeelgoed de hoofdrol speelden.


Black Monday

Zeker, zelfs yuppies hadden weleens een dipje. Zoals die 19e oktober 1987 toen de beurskoersen crashten. Maar de yup houdt niet van verliezen en is terug van nooit weggeweest. Vandaar, dertig jaar na Black Monday, het thema van de JORT Collection: the revenge of the yuppie.   

9e seizoen

De Yuppie Collection is alweer het negende seizoen van tv-persoonlijkheid en Suitsupply-huishistoricus Jort Kelder. Zijn lijn staat voor kleren met een verhaal, gevoel voor kleermakerstradities, superieure stoffen, stilistische verfijning en een prettige doses persoonlijkheid. Het JORT-pak is er in vele varianten, maar altijd uitgevoerd in full canvas, geweven van tenminste Super 150’s en afgewerkt met ambachtelijke ‘Napolitaanse schouder’, nostalgische knopengulp, elegante zijtrekkers en kissing buttons op de mouw. 


De JORT Collection Fall/Winter 2017 is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar.  


Bureaus

Media

Economisch