Swapfiets introduceert e-bike in Utrecht

Swapfiets introduceert e-bike in Utrecht

18-12-2019 (11:16) - Marketing

Vanaf deze week is de Swapfiets e-bike, de Power 7, ook te zien in het Utrechtse straatbeeld. Voor een vast bedrag per maand fietsen inwoners van de Domstad zorgeloos door de stad op de Swapfiets Power 7.
 
Afgelopen zomer werd de Swapfiets Power 7 e-bike geïntroduceerd in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Door het succes van de Original en de Deluxe 7 modellen in Utrecht, werd de vraag naar een elektrische variant in de stad steeds groter.

De Swapfiets Power 7 is voorzien van een Bosch middenmotor die tot een snelheid van 25 kilometer per uur ondersteunt. Dankzij de krachtige accu heeft de e-bike een bereik van 200 kilometer en is dus ook geschikt om grotere afstanden af te leggen. In het frame van de fiets is een uitneembare accu verwerkt, waardoor de accu in huis kan worden opgeladen. Dit laatste is een groot voordeel voor inwoners van drukke binnensteden die geen schuurtje of oprit hebben om hun e-bike op te laden.
 
In het buitenland is de Swapfiets Power 7 e-bike momenteel beschikbaar in Antwerpen en Brussel in België en in München en Münster in Duitsland. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch