Swapfiets lanceert Swapfiets for Business

11-09-2019 (11:35) - Marketing

Swapfiets start in Nederland, België, Duitsland en Denemarken met Swapfiets for Business. Met de lancering van Swapfiets for Business wil het bedrijf ook multinationals en grotere lokale bedrijven van fietsen met de iconische blauwe band te voorzien.
 
Hetzelfde concept wordt nu naar de zakelijke markt gebracht, aldus cofounder Steven Uitentuis die erop rekent dat het aantal zakelijke fietsers vanaf 1 januari flink zal stijgen. Met een bijtelling van 7 procent, fietsen werknemers op een Swapfiets vanaf 0,90 euro per maand.
 
Het zakelijke fietsabonnement kent net als de particuliere Swapfiets geen aanschafkosten, geen borg en is flexibel opzegbaar, ook wanneer er medewerkers bijkomen of weggaan. Medewerkers hebben zo hun eigen Swapfiets en zijn er problemen, dan worden die bij het bedrijf, de medewerker thuis of in één van de Swapfiets winkels binnen een dag opgelost.
 
Een elektrische fiets leasen kan ook voor ongeveer 7 euro per maand. "De verwachting is dat het aantal mensen dat naar het werk fietst en de auto laat staan door de nieuwe regeling met 40 tot 50 procent toeneemt vanaf 2020", aldus Uitentuis bij RTL Z.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch