Team Jumbo-Visma en ŠKODA bundelen krachten

Team Jumbo-Visma en ŠKODA bundelen krachten

08-01-2021 (11:16) - Marketing

ŠKODA en Team Jumbo-Visma hebben de krachten gebundeld. Met ingang van 1 januari – en voor een periode van drie jaar – voorziet ŠKODA de succesvolle wieler- en schaatsploeg plus het teammanagement van Team Jumbo-Visma van een uitgebreid wagenpark met tientallen ŠKODA’s.
 
Als onderdeel van de samenwerking tussen Team Jumbo-Visma en ŠKODA krijgen de schaatsploeg en wielerteam inclusief de ploegleiders, het teammanagement en de verzorgers in totaal 57 auto’s tot hun beschikking. ŠKODA zet nagenoeg het complete gamma in, met de SUPERB COMBI, OCTAVIA COMBI, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ, FABIA, SCALA én de volledig elektrische ENYAQ iV, die afgelopen jaar debuteerde in de Tour de France en als commandowagen het peloton aanvoerde.
 
Daarnaast voorziet ŠKODA Team Jumbo-Visma van transportbussen van zustermerk Volkswagen. Team Jumbo-Visma zet de voertuigen in voor onder andere het volgen en ondersteunen van toprenners in de klassiekers, grote rondes en andere bekende wielerwedstrijden. Maar ook voor de verplaatsingen van en naar de (inter)nationale schaatsbanen. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch