Team Sunweb laat je de Giro ervaren

16-01-2018 (10:22) - Marketing

Op 20 maart 2018 vindt in de Maaspoort in Den Bosch het Business Meets Sports event plaats. Een van de opvallendste aanwezigen is Team Sunweb, dat je de ultieme Giro-ervaring brengt. Zo kun je bijvoorbeeld samen met Giro-winnaar Tom Dumoulin de legendarische Stelvio beklimmen. 

paralellen

De indoorbeleving krijgt de naam Tour de Legend en is bedoeld om de wielerwetten te vertalen naar het bedrijfsleven. Op de enorme schermen kunnen deelnemers de bergetappe uit de Giro volgen terwijl de trappers van de indoor fietsen ronddraaien. Daarnaast vertelt teamdirecteur Iwan Spekenbrink alles over de uitdagingen waar het team iedere dag voor komt te staan en koerskapitein Roy Curvers laat zijn licht schijnen op thema’s als leiding geven onder hoogspanning. Bezoekers zullen merken dat er duidelijke paralellen te trekken zijn tussen het bedrijfsleven en topsport. 
 

Saillant detail: in de etappe waarin hij de Stelvio trotseerde gaf Dumoulin bijna de Girowinst uit handen toen hij afstapte om zijn behoefte te doen langs de kant van de weg. Hou hem dus goed in de gaten in Den Bosch.  
 
Hier kun je een fiets, tribuneplaats of staanplaats in de zaal reserveren.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch