Telfort en De Buurtcamping zetten samenwerking voort in 2018

16-05-2018 (08:30) - Marketing

Op De Buurtcamping ontmoet je elkaar zonder internet of sociale media. Deze zomer worden circa 19 parken in Nederland omgetoverd tot Buurtcamping. Van Groningen tot Tilburg en van Den Haag tot Nijmegen; overal komen buren bij elkaar tijdens een vakantie in eigen park. Ook dit jaar werkt Stichting De Buurtcamping weer samen met telecombedrijf Telfort om bijzondere ontmoetingen tussen mensen mogelijk te maken.
 
 
Na een succesvolle samenwerking in 2017 is Telfort ook dit jaar weer te vinden op De Buurtcampings door heel Nederland. Directeur Geertje Spanjaard: ‘Bij Telfort vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen en kan genieten. Zo geeft ex-miljonair Hans in zijn vlogs tips om te genieten zonder teveel te betalen. Het initiatief van De Buurtcamping sluit heel goed aan bij deze overtuiging. Iedereen uit de buurt is welkom en iedereen mag meegenieten. Telfort snapt dat internet en social media belangrijk zijn in ons dagelijks leven. Toch vinden we het belangrijk om soms ook offline te zijn en ‘live’ in contact te staan met je omgeving en je buurtgenoten. Daarom vinden we de buurtcamping een leuk en belangrijk initiatief dat we graag ondersteunen.’
 

De Telfort-tent wordt op elke Buurtcamping een ontmoetingsplek waar buurtbewoners ook buiten de eigen ‘bubbel’ mensen kunnen ontmoeten. Zo leerde elke kampeerder in 2017 gemiddeld 11 nieuwe mensen kennen, waarvan ze 86% in het dagelijks leven niet snel zouden ontmoeten.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch