'The Collection' in Amsterdam gelanceerd. Een nieuwe standaard in kantoorruimte

'The Collection' in Amsterdam gelanceerd. Een nieuwe standaard in kantoorruimte

14-07-2021 (17:01) - Marketing

De officiële lancering van 'The Collection' is een feit. Deze portefeuille van elf high-end, historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam biedt members een ongekend netwerk van diensten en voorzieningen.
 
De panden van The Collection - gelegen op toplocaties - worden Chapters genoemd, een verwijzing naar het eigen verhaal en de unieke beleving van de verschillende gebouwen. Alle Chapters hebben voorzieningen zoals volledig uitgeruste vergaderruimtes, boardrooms, penthouse, gyms, een sloep voor de deur, prive´tuinen, koffiebars en lounges. Members die kantoorruimte huren bij een van de Chapters krijgen toegang tot de voorzieningen van alle Chapters.
 
De eerste drie Chapters - aan de Looiersgracht 43, Stadhouderskade 85 en de Westermarkt 2 - zijn geopend. De komende negen maanden worden nog zes Chapters toegevoegd.

Gijsbert Witteveen, commercieel directeur van The Collection: "Met The Collection bieden we meer dan een netwerk van moderne kantoren op triple-A locaties in Amsterdam. We bieden een reeks hoogwaardige faciliteiten en diensten die op ieder moment door onze members kunnen worden gebruikt. Het is geen toeval dat we klanten als members zien en niet als huurders. Members waarderen met name het serviceniveau en de bijzondere voorzieningen van The Collection, die de ruimte bieden om in alle comfort te focussen op de core business."
 

Work-life balance

Post-COVID veranderen de behoeften van kantoorgebruikers: "Voor veel organisaties is het kantoor steeds meer het clubhuis van hun medewerkers. The Collection is niet alleen ontworpen voor zakelijke doeleinden, maar ook om bij te dragen aan een prettige balans tussen werk en prive´", aldus Witteveen.

Over The Collection
The Collection is een initiatief van HighBrook Investors en REB Projects. Vanuit de gedeelde overtuiging dat werk een leuke, sociale, inspirerende en bevredigende ervaring moet zijn met een werkomgeving die daarbij past, ontstond The Collection. HighBrook Investors is een private equity fonds in onroerend goed, opgericht in 2010. Het heeft de afgelopen vijf jaar meer dan EUR 1,5 miljard gei¨nvesteerd in Nederlands vastgoed. Familiebedrijf REB Projects is een boutique vastgoedontwikkelingsmaatschappij, in 2007 opgericht in hartje Amsterdam. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch