The Gardeners creëert onweerstaanbare chocolade voor Bloemenbureau

05-12-2019 (15:26) - Marketing

De Gardeners heeft dit jaar een smakelijk promotiecadeau ontwikkeld om de bloemen- en plantenstijltrends voor 2020 van de inspiratieplatforms Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemendoen.nl onder de aandacht te brengen. Volgens de tijdgeest 'Irresistible' kreeg de pers een doos toegestuurd met daarin iets dat 'een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op (vrijwel) iedereen: chocolade'.
 
De maatschappij is in transitie en dat geeft spanningen en weerstand, de hieraan gekoppelde tijdgeest is Irresistible. Hieronder hangen de trends Heal, Unbox en Disarm, aldus de twee inspiratieplatforms van Bloemenbureau Holland. Voor elke trend is een chocoladereep ontwikkeld. Bij de repen ontvangt de pers ook het trenddossier 2020.
 

Trends

 
Heal gaat over de continue druk van de maatschappij om ‘aan te staan’. We zoeken naar sturing, willen ‘ontstressen’ en snakken naar en een zo gemakkelijk mogelijk leven. Unbox gaat over het doorbreken van onze (internet) bubbel die gecreëerd is door de algoritmes van het internet. Grenzen tussen generaties, genders, afkomst en andere indelingen vervagen. Emancipatie van alles: alles is gelijk. Bij de trend Disarm staan imperfectie en vrijheid centraal. De wereld is zo gericht op perfectie dat de drang naar individueel onderscheid steeds groter wordt. We hebben behoefte aan echtheid. De weerstand tegen het perfecte rolmodel groeit, we willen onze eigen regels bepalen. 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch