The Good Roll lanceert het allereerste Toilet Festival

19-11-2020 (15:30) - Marketing

The Good Roll heeft voor Gardeners gekozen als hun pr en creatief bureau. The Good Roll ontwikkelt kleurijke, duurzame en vrolijke toiletrollen waarvan 50% van de nettowinst omzet wordt geinvesteerd in het bouwen van sanitaire voorzieningen in Afrika. Ze zetten zich in voor eerlijke en duurzame producten die ook de wereld kunnen veranderen. Zo worden er niet alleen toiletten gebouwd, maar ook douches, en er is verlichting, drinkwater en maandverband bij elke unit.
 
Tijdens Wereld Toilet Dag, lanceert The Good Roll het allereerste Toilet Festival ooit, een concept dat Gardeners ontwikkelde om aandacht te genereren voor The Good Roll Foundation. De foundation wordt officieel gelanceerd tijdens het festival en staat voor al het goede wat het merk wil bereiken: meer sanitaire voorzieningen bouwen in zowel Afrika als de rest van de wereld. Dit omdat er maar liefst 2,3 miljard mensen geen toegang heeft tot schone en veilige toiletten.
 

Bamboebos

Melle Schellekens van The Good Roll: “Los van ons product vinden we het te gek dat mensen zich steeds bewuster worden van hun aankopen en het verschil dat zelfs zoiets simpels als toiletpapier kan maken. Gardeners zijn voor ons de juiste keuze aangezien zij 100% achter onze missie staan en door middel van creativiteit ons goed kunnen helpen naamsbekendheid voor het merk en de foundation te genereren.”
The Good Roll is momenteel ook bezig met de productie van een Bamboebos en fabriek in Ghana om nog duurzamer te produceren, meer toiletten te bouwen, de grond te bevruchten en werkgelegenheid aan te bieden.
 
Maira Evers van Gardeners: “The Good Roll is een merk met een fantastisch verhaal, dat met een product de wereld stap voor stap beter maakt. Dit festival draagt op een originele en creatieve manier bij aan hun doel en we kunnen mensen ook nog laten dansen en lachen. Een positief geluid in deze bizarre tijden.”
 
De livestream van het Toilet Festival is donderdag 19 november vanaf 16.00 uur te bekijken via: https://www.thegoodrollfoundation.com/toiletfestival/
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch