The Northface opent pop-up hoog in de bergen

31-07-2018 (11:58) - Marketing

De nieuwe winkel in Val San Nicolò is enkel bereikbaar te voet. Een hike van twee uur is nodig om je te kunnen storten op de daar aanwezige unieke kledingcollectie, eerder gedragen door enkele van de meest indrukwekkende ontdekkers van deze tijd. Het is niet bekend of je er ook kunt pinnen.


Acht collectors items, tassen en jassen gedragen door The North Face-atleten tijdens de hoogtepunten van hun carrière hangen er tentoongesteld. Er zijn nieuwe edities van deze items opnieuw in de collectie opgenomen en voorzien van een persoonlijke boodschap van elke atleet om de nieuwe eigenaar te inspireren met het The North Face motto: 'Never Stop Exploring.'

 

eerbetoon

De pop-up store blijft tien dagen open. Tijdens deze periode hebben dappere ontdekkers de kans om dit kledingarchief van de atleten te bezoeken en de collectie zelf te ervaren. Daarna worden de kledingstukken geveild. Alle opbrengsten ervan gaan naar het berggebied. Ook zijn nieuwe edities van de jassen en tassen zelf aan te schaffen. Dit project is een waar eerbetoon aan de wortels van The North Face, en is bedacht om uiteindelijk te transformeren in een blijvende bivak die de komende jaren nog meer ontdekkingstochten mogelijk maakt.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch