The Student Hotel opent nieuw filiaal in Delft

The Student Hotel opent nieuw filiaal in Delft

08-10-2020 (14:21) - Marketing

The Student Hotel (TSH) heeft een nieuw filiaal geopend in Delft. Het is het vijftiende locatie van de hotelketen. Circulariteit en verbinding staan centraal in TSH Delft. TSH wil innovators en creatieven een plek geven om te creëren, een thuis bieden voor studenten en een hub zijn waar iedereen kan samenkomen.
 
Voor de inrichting van de nieuwe locatie werkte de hotelketen nauw samen met Designstudio The Invisible Party. Alle openbare ruimtes, de werkplekken, TSH Collab en het in-house restaurant ‘The Commons’ zijn ontworpen vanuit circulaire design principes. Zo is bijvoorbeeld het meubilair circulair ontwikkeld. Alle schroeven en bouten van de meubelstukken zijn makkelijk te verwijderen zodat het klaar is voor recycling. Daarnaast zijn er stoelen gemaakt van oude jeans en zijn meubelen en items uit andere TSH hotels hergebruikt in Delft.
 
Delft is blij met de komst van TSH naar de gemeente. Martina Huijsmans, wethouder Ruimtelijke Ordening Delft: ‘The Student Hotel is een zeer waardevolle en welkome aanwinst voor onze stad. Zo wordt ook het stationsplein de nieuwe ‘place to be’. Bovendien draagt het project bij aan de duurzame ambities die we in Nieuw Delft hebben door de innovatieve kijk op het gebruik van warmtepompen in combinatie met omliggende gebouwen en de circulaire inrichting in de plint van TSH.’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch