Thuisbezorgde Vegan New York Pizza primeur Europa

20-03-2018 (16:34) - Marketing

New York Pizza gaat als eerste in Europa Vegan Pizza's opnemen in het bezorg assortiment. Vanaf 16 april is de pizza te bestellen, waarmee het bedrijf tegemoet komt aan de toenemende vraag door veganisten.


Philippe Vorst, directeur van New York Pizza: “We zijn trots op deze introductie die tot stand is gekomen na een intensieve samenwerking met verschillende partijen. Vegan is een groeimarkt en wij willen als grote speler in de branche voor thuisbezorgen altijd voorop lopen.”

 

de vegetarische slager

Om als eerste in Europa een Vegan Pizza te kunnen bezorgen is samengewerkt met ProVeg, de grootste belangenbehartiger van vegan food in ons land, en de Vegetarische Slager. De pizza heeft als toppings onder andere tomatensaus, veganistische kaas, rode ui, vegetarische shoarma en wordt afgemaakt met een veganistische swirl van knoflook.


De vegetarische kipshoarma is in opdracht van New York Pizza speciaal ontwikkeld door de Vegetarische Slager. Het ingrediënt is aangepast om te kunnen voldoen aan de strenge eisen en bereidingstijden die worden gehanteerd bij de pizzaketen. De nieuwe pizza past in het duurzaamheidsbeleid van New York Pizza. 
 

 


Bureaus

Media

Economisch