Tips voor spieken bij de HEMA

14-06-2018 (10:50) - Marketing

Op donderdag 21 juni opent HEMA een eigen escape room die in het teken staat van life hacks gemaakt uit schoolspullen. In de escape room kunnen scholieren het opnemen tegen elkaar, maar bijvoorbeeld ook tegen hun leraren en ouders.


Met de HEMA escape room trapt HEMA de nieuwe schoolcampagne af. Het thema is ‘School it yourself’ en met verschillende life hacks laat HEMA zien wat je nog meer kunt doen met je schoolspullen. De hacks variëren van een telefoonstandaard gemaakt uit potloden tot handige hacks om mee te spieken in de klas. Niet helemaal de bedoeling natuurlijk maar wel handig. 

 

zelf ontdekken

Miranda Schreuder van HEMA: “Als scholieren tegenwoordig iets willen leren, dan gaan zij zelf online op zoek naar hoe dit moet. Ze zijn ontzettend creatief en ondernemend en dat willen we als HEMA ondersteunen en stimuleren en daarom bieden wij deze hacks aan.” De HEMA escape room wordt geopend in Amsterdam. Daar kunnen scholieren terecht om punten te winnen door zoveel mogelijk life hacks op te lossen. Hoofdprijs is een weekend naar Londen.
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch