Tony's Chocolate Club: elke maand een feestje op je deurmat

09-09-2021 (15:33) - Marketing

Tony's Chocolonely heeft nu iets waar iedere chocofan alleen nog maar van kon dromen: een maandabonnement met chocola. In elke doos zitten unieke smaken, zoals je ze nergens anders kunt proeven.
 
In de doos zitten vier halve repen in twee unieke, crazy smaakcombinaties en verpakt in kleurrijke Tony’s wikkels. De smaken zijn bedacht door niemand minder dan Tony's Count Chocula Bas, drievoudig Nederlands kampioen chocolade maken. Om de doos af te toppen, stoppen we d’r elke maand ook nog een Tony’s reep en een clubblad bij.
 

De Club

Tony's Chocolate Club heeft voor ieder wat wils: ’n tijdelijk-smullen-abonnement van 3, 6 of 12 maanden of ’n doorlopend-genieten- abonnement. Wat je ook kiest, het is altijd €12,50 per maand en je sluit ’m zo af via de website van Tony’s Chocolate Club. Zit je bij de Club, dan krijg jij elke eerste van de maand ’n nieuwe doos met Tony’s chocolade thuisgestuurd.
 

Slaafvrije chocolade

Tony’s Chocolonely is een B Corp en Fairtrade gecertificeerd impactbedrijf dat alle chocolade 100% slaafvrij wil maken. Niet alleen hun eigen chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Het bedrijf is in 2005 opgericht door drie journalisten van het Nederlandse tv-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’, nadat ze hadden ontdekt dat de grootste chocoladefabrikanten ter wereld cacao inkochten van plantages waar sprake was van illegale kinderarbeid en moderne slavernij.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch