Too Good To Go helpt horeca: Nu ook afhaalmaaltijden te bestellen via de app

Too Good To Go helpt horeca: Nu ook afhaalmaaltijden te bestellen via de app

24-03-2020 (10:15) - Marketing

Too Good To Go schiet horecabedrijven te hulp. Vanaf vandaag kunnen zij ook afhaalmaaltijden aanbieden via de Too Good To Go app. Zonder winstoogmerk. Met deze oplossing kunnen restaurants hun gerechten blijven bereiden en halen gasten deze met tussenkomst van de app veilig en snel af.  
   
Too Good To Go is bekend als platform dat samen met 1,5 miljoen Nederlandse app-gebruikers strijdt tegen voedselverspilling. In de app vind je restaurants, cafés, supermarkten, bakkerijen en hotels die tegen een gereduceerd tarief producten aanbieden die aan het einde van de dag over dreigen te blijven. Vanaf vandaag wordt daar dus het initiatief ‘Steun lokaal - afhalen, zo voor elkaar!’ tijdelijk aan toegevoegd. De afhaalmaaltijden van lokale ondernemers worden voor de normale prijs verkocht. Het gaat hier niet om onverkochte producten, maar verse maaltijden waarmee je als consument ondernemers kunt steunen. Consumenten betalen hun bestelling direct online. Het restaurant gaat vervolgens aan de slag met de bestelling en consumenten halen het binnen een vast tijdsframe op.
 
Naast de introductie van het ‘Steun lokaal’-initiatief zal Too Good To Go ook zoveel mogelijk eten veilig blijven redden. ‘We staan onverminderd klaar voor locaties waar voedselverspilling plaatsvindt. Voor sommige ondernemers is onze Magic Box juist de uitkomst die nu nodig is’, Laat Joost Rietveld, Country Director van Too Good To Go Nederland weten. 
 
‘Steun lokaal - afhalen, zo voor elkaar!’ is een non-profit initiatief. De functionaliteit is een tijdelijke toevoeging in de app en is beschikbaar tot de overheidsmaatregelen voor horeca gelden. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich hier aanmelden. 
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch