Transavia in samenwerking met Flightgiftcard

11-09-2018 (09:06) - Marketing

De Transavia Flightgiftcard is online te bestellen en te verzilveren en kan gepersonaliseerd worden met video, cadeauverpakking, persoonlijke tekst of foto. 


Brit Haarmans,
Innovation Lead van Transavia: “We zijn altijd opzoek naar manieren om onze klanten beter te bedienen om zo onze service te completeren. Uit ons onderzoek blijkt dat er een toenemende vraag is naar cadeaus met een beleving ten opzichte van fysieke cadeaus zoals een knuffel of miniatuurvliegtuig met ons logo. De samenwerking met Flightgiftcard maakt het voor ons mogelijk dit te realiseren met onze eigen vluchten als ervaring. Zo bieden we extra service én creëren we nieuwe verkoopkanalen.


Oprichters van Flightgiftcard Loes Daniels en Jorik Schröder zien de samenwerking als een mooie volgende stap voor hun bedrijf. Loes Daniels: “Met Flightgiftcard willen we zoveel mogelijk mensen verlossen van keuzestress en hen samen ervaringen op laten doen die ze de rest van hun leven onthouden. De cadeaukaarten zijn multi-inzetbaar en dus geschikt voor jubilea, de feestdagen, verjaardagen of als spontaan cadeau.”


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch