Tribes brengt Dukha uit Mongolië naar Frankfurt

03-05-2018 (10:11) - Marketing

Ondernemers die kantoorruimte huren bij Tribes kunnen zich laten inspireren door het bijzondere inzicht van de Dukha, waar stammen uit Mongolië zich verzamelen, in de nieuwe ruimte die Tribes gaat openen op 23 mei in Frankfurt.


Elke Tribes locatie heeft een eigen Hero-Tribe, een stam die centraal staat in de vestiging. Materialen, kleuren en patronen worden in het interieur van de vestiging weerspiegeld. Voor de tweede Duitse Tribes locatie is dit de Dukha. De Dukha weten alles van spiegeltechnieken, waarin ze helemaal opgaan in hun omgeving om hun prooi te kunnen vangen. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman vond inspiratie bij 34 nomadische stammen over de hele wereld. 

 

stammenstrijd

Er zijn nu zestien Nederlandse Tribes locaties en vier in België en een in Duitsland. De eerste Duitse locatie werd op 22 februari officieel geopend in Düsseldorf, en na de opening van Frankfurt Garden Tower op 23 mei 2018, wordt Frankfurt Oval Tower in juli 2018 geopend. En Tribes wil nog groter worden in Duitsland.


Schaepman:
 "Het stationaire kantoor is verleden tijd. De moderne arbeidsmarkt in Duitsland is niet meer statisch, maar flexibel en vraagt ook om die flexibiliteit in werkplekken. Maar het ligt in de natuur van mensen om elkaar te willen ontmoeten en van gedachten te wisselen, en daarvoor hebben ze een plek nodig. Dat is wat ik met Tribes heb willen neerzetten: een modern kampvuur, een checkpoint op hun reizen, waar business nomads elkaar kunnen ontmoeten. Waar ter wereld zij zich ook bevinden."


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch