USG People wordt RGF Staffing the Netherlands

USG People wordt RGF Staffing the Netherlands

29-04-2021 (10:49) - Marketing

USG People Nederland heeft haar naam veranderd in RGF Staffing the Netherlands, vernoemd naar haar moederbedrijf RGF Staffing. De rebranding van de hr-dienstverlener op de lokale personeelsmarkt, werkt voor gevestigde merken als Start People, Unique, USG Professionals, Secretary Plus, ASA, Medi Interim, Technicum, en USG Freelance.
 
RGF staat voor Recruit Global Family. RGF is namelijk een netwerk van lokale merken die met elkaar een wereldwijde familie vormen die dezelfde waarden delen. RGF Staffing, met het grootste netwerk van HR-dienstverleners ter wereld, heeft haar activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika en Oceanië en helpt elke dag zo’n 300.000 mensen aan werk.
 

Samenwerking tussen groepsonderdelen

Rob Zandbergen, CEO van RGF Staffing: "Onze lokale professionals worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van experts. Door een financieel sterk moederbedrijf, dat jaarlijks meer dan 10 miljard euro omzet. Het betekent ook dat we de omvang en ambitie hebben om te investeren in innovatieve diensten met echte toegevoegde waarde. Zoals slimme, digitale tools – een gebied waarop we ook voordeel halen uit onze ‘familiebanden’ met pioniers zoals Indeed en Glassdoor. Zij zijn net als RGF Staffing trotse onderdelen van Recruit Holdings. Het hoofdkantoor van Recruit Holdings is gevestigd in Tokio, Japan. De omzet in 2019 bedroeg 20 miljard euro en de beurswaarde is 65 miljard euro." Met de introductie van de nieuwe naam wordt de samenwerking tussen alle groepsonderdelen versterkt en wordt er wereldwijd gebruik gemaakt van de tools die daarbij horen.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch