VanavondBezorgd opent 250e pakketafgiftepunt

06-09-2021 (11:48) - Marketing

Verzendplatform VanavondBezorgd heeft zijn tweehonderdvijftigste drop-off locatie geopend. De mijlpaal is behaald met de opening van een ‘drop-off point’ in Haarlem. Webshops kunnen op elk van deze tweehonderdvijftig locaties hun pakketjes afgeven, waarna ze nog dezelfde dag door Red je Pakketje worden bezorgd.
 
CEO Sam Rohn: "In het begin van de coronapandemie lanceerden wij VanavondBezorgd om kleinere webshops te helpen met het verbeteren van hun service. Een jaar later wordt ons platform gebruikt door veel winkeliers die voor corona nog niet bezorgden en door al bestaande webshops die sneller willen leveren. Wij zijn trots dat wij inmiddels meer dan 2.000 bedrijven kunnen helpen in deze snelgroeiende maar competitieve markt."
 

Afleveren bij drop-off points

Dankzij drop-off points dalen de bezorgkosten voor kleinere webshops. Webshops leveren hun pakketten zelf af bij een locatie in de buurt, waardoor de voorrijkosten, of zogeheten “pick-up” kosten vervallen. Pakketbezorger Red je Pakketje haalt de zendingen bij deze afgiftepunten op en bezorgt ze nog dezelfde dag bij de consument. Internationale pakketten worden bezorgd via een partnernetwerk in 28 landen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch