VanMoof lanceert eerste Powerbank

VanMoof lanceert eerste Powerbank

20-04-2021 (12:23) - Marketing

Coolest Dutch Brand 2019 VanMoof kondigt haar nieuwe innovatie aan – een uitneembare PowerBank die riders tot wel 100 kilometer extra bereik geeft op hun VanMoof S3 of X3. Als uitneembaar accessoire, dat gemakkelijk binnenshuis kan worden opgeladen, verlengt de PowerBank niet alleen de fietsrit, maar maakt deze het ook makkelijker voor fietsers om hun fiets op te laden.
 
De accessoire maakt VanMoofs e-bikes nu toegankelijker, omdat je voor lange ritten naar werk nu maar één keer hoeft op te laden. Het brengt het bereik van de VanMoof S3 & X3 daarnaast dichter bij het bereik van de gemiddelde elektrische auto, wat het e-bike merk nog aantrekkelijk maakt als vervanger van de auto. De PowerBank kan de hoofdaccu van de fiets zowel tijdens stilstand als tijdens het rijden opladen, en biedt een enorme upgrade aan bereik, de accucapaciteit van de fiets wordt namelijk bijna verdubbeld.
 
50 steden
Dit is een voorbeeld van hoe dynamisch VanMoof naar haar eigen product kijkt: het is nooit af, en de verbetering is continu bezig. Gelijktijdig aan de nieuwe productlancering rolt VanMoof ook haar nieuwe service-netwerk uit, waarmee ze haar fysieke aanwezigheid drastisch uitbreidt – van 8 naar 50 steden in de komende zes maanden.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch