VanMoof onthult haar allereerste hyperbike

VanMoof onthult haar allereerste hyperbike

12-10-2021 (17:10) - Marketing

Het Nederlandse e-bike merk VanMoof heeft vandaag een nieuwe, snellere e-bike aangekondigd die stedelijke mobiliteit volgens het merk voorgoed zal veranderen. De VanMoof V is de eerste high-speed e-bike van het merk die een werkelijke vervanging voor de auto biedt. Met veel nieuwe features en een geïntegreerde snelheidsinstelling die is afgestemd op de regelgeving per land, kun je met de VanMoof V snelheden tot wel 50 km/u bereiken. Hiermee leg je met gemak langere afstanden af, waardoor zelfs de grootste steden kleiner aanvoelen.
 
De VanMoof V is ontworpen om het plezier en de eenvoud van fietsen te behouden, met de voordelen van meer kracht en snelheid daaraan toegevoegd. Met tweewielaandrijving, voor- en achtervering, dikkere banden en een nieuw frame maakt de VanMoof V het mogelijk om sneller lange afstanden af te leggen. De dubbele motor van de e-bike zorgt voor een krachtige acceleratie en de intelligente motorregeling verbetert de elektrische aandrijving, wat de veiligheid en prestatie op zijn beurt weer versterkt.
 
De VanMoof V zit vol met de nieuwste kenmerkende VanMoof-technologie, waaronder de Turbo Boost, Kick Lock voor sleutelloos vergrendelen, automatisch schakelen en Theft Defense. De verwachte verkoopprijs is €3498.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch