Vega is hip met eerste festival in Amsterdam

24-04-2018 (14:03) - Marketing

Op 15, 16 en 17 juni vindt het allereerste VEGGIE festival plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd vinden de organisatoren en daarom hebben ze een vol programma samengesteld om ook vleeseters over de streep te trekken.


Het VEGGIE festival is een initiatief van AME-EVENTS, opgericht door vier bekende gezichten uit de Nederlandse event-industrie. Ze zijn allen ofwel part-time vleeseters of fulltime en en muziekliefhebbers gespecialiseerd in het organiseren van events. Ze werken nu samen met Isabel Boerdam, oprichter van De Hippe Vegetariër en de Nationale Week Zonder Vlees. AME-EVENTS  organiseert de lokatie en de muziek, Isabel zal zorgen voor het eetgedeelte en meedenken over de programmering.

 

genieten zonder concessies

“Tijdens VEGGIE festival willen wij alle festivalgangers inspireren om de vegetarische en plantaardige keuken te ontdekken, mensen weten niet wat ze missen”, aldus Isabel. “Vegetarisch eten is goed voor het milieu, maar bovenal ongelofelijk lekker. VEGGIE festival laat zien dat gerechten met groenten in de hoofdrol zelfs het hart van een vleeseter kunnen veroveren. Genieten zonder concessies en mét smaak, sfeer en positieve impact op de wereld om ons heen.”

 

vol programma

Op de lokatie in Amsterdam Noord zullen elke dag vijftien verschillende 'foodexperiences' plaatsvinden onder het motto ‘bewust genieten.' Naast het feit dat er geen vlees en vis wordt geserveerd, zal VEGGIE festival zich ook op andere vlakken onderscheiden van andere festivals met sprekers en verschillende soorten entertainment. De volledige programmering wordt op maandag 14 mei bekend gemaakt.

 


Bureaus

Media

Economisch