Vierde editie Talent Night van TEDxAmsterdamWomen komt eraan

Vierde editie Talent Night van TEDxAmsterdamWomen komt eraan

16-07-2021 (12:11) - Marketing

TEDxAmsterdamWomen organiseert dit jaar de vierde editie van Talent Night. Jong sprekerstalent (tot 30 jaar) krijgt een kans om hun innovatieve visie op het befaamde TED podium te presenteren en in 3 minuten het publiek omver te blazen. Het thema van dit jaar is: Rethink, Reboot, React.
 
De deelnemers van Talent Night worden in het proces begeleid door coaches. De coaches hebben veel ervaring en kennis over hoe je een TEDx waardige talk neerzet, maar ook hoe je vol vertrouwen je verhaal vertelt; waarom storytelling zo belangrijk is en hoe je de aandacht van je publiek pakt. De coaches delen veel tips en tricks delen voor zowel de beginnende als meer ervaren spreker.  
 
Talent Night vindt plaats op 1 oktober 2021, vanaf 20.00 uur. Aanmelden kan tot en met 12 augustus 2021 via de website van TEDxAmsterdamWomen Talent Night. De jury kiest samen met het publiek (via social media) de top tien. Zij maken kans op een plek op het main event begin december en de winnaar krijgt een jaar lang begeleiding op maat via het mentorprogramma van de NN Group.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch