Vistaprint en Wix slaan handen ineen

23-08-2021 (10:34) - Marketing

Vistaprint, specialist op het gebied van ontwerpen, drukwerk enmarketing voor kleine bedrijven, en Wix, wereldwijd opererend SaaS-platform voor het maken, beheren en laten groeien van websites, een samenwerking aangekondigd van producten en diensten waarmee kleine bedrijven beter en sneller een website kunnen bouwen.
 
Vistaprint heeft Wix gekozen voor het maken en beheren van websites en gerelateerde producten van zijn klanten. Dit is onderdeel van de visie van het bedrijf om de grootste ontwerp- en marketingpartner ter wereld te worden voor kleine bedrijven. De combinatie van Wix en Vistaprint maakt kleine bedrijven nog succesvoller doordat ze hun online en offline marketing op elkaar kunnen afstemmen.
 
Klanten die Vistaprint gebruiken om merk- en marketingstrategieën te ontwikkelen, kunnen een volledig aanpasbare, uitgebreide website voor hun bedrijf maken en beheren op het Wix-platform. Gebruikers kunnen zelf een professionele website maken met alle creatieproducten van Wix: de Wix Editor, Wix ADI en Editor X. Of ze kunnen een expert inhuren om een Wix-site te maken via 99designs van Vistaprint, een wereldwijd creatief platform waar freelance ontwerpers en klanten eenvoudig kunnen samenwerken.
 
Daarnaast kunnen Vistaprint-klanten via het e-commerceplatform van Wix een bedrijf opstarten, zoals een winkel, fitness-studio, restaurant of evenement, en belangrijke online workshops beheren, zoals online marketing en communicatie via Ascend by Wix of betalingen via Wix Payments.
 
“Door deze samenwerking tussen Vistaprint en Wix kunnen we een echte ontwerp- en marketingpartner zijn voor kleine bedrijven met volledige oplossingen, ongeacht waar ze zijn in hun traject: van de allereerste dag tot 10 jaar later en nog ver daarna,” zegt Robert Keane, oprichter en CEO van Vistaprint. “We weten dat een klein bedrijf vaak begint met een logo en een website en dat ze van daaruit verder groeien. Een klein bedrijf kan in één naadloze ervaring bij Vistaprint het beste ontwerp voor hun bedrijf krijgen via onze service 99designs van Vistaprint, zelf merchandise en marketingmateriaal maken met Vistaprint en gebruikmaken van de technologie van Wix. We hebben Wix gekozen als partner omdat hun innoverende producten en technologisch voordeel onze klanten het beste bieden. Met deze gecombineerde ervaring van Vistaprint en Wix hebben ondernemers alles wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan.”

“Samen stellen Wix en Vistaprint kleine bedrijven in staat om een volledige, professionele website te maken die ze kunnen beheren, laten groeien en waarmee ze succes kunnen behalen,” aldus Nir Zohar, Directeur en COO van Wix. “Net zoals Amazon en Google technologie leveren voor de cloud, streeft Wix ernaar om technologie te leveren voor websites. Deze samenwerking bewijst dat we op de goede weg zijn om dit doel te behalen.” 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch