Volgepakt programma voor Pentawards Conference 2018

06-03-2018 (14:10) - Marketing

De grote marketing en designconferentie van de Pentawards heeft dit jaar de opzet vernieuwd en gaat van tien tot twaalf april van dit jaar een vol programma aanbieden met internationale sprekers en genoeg te doen en te beleven tijdens de beursdagen. Onderdeel van deze conferentie is ook het SMART Packaging Symposium en de Packaging Innovations 2018. Dus eigenlijk alles dat maar een beetje met verpakkingen te maken heeft.


Waar de vernieuwing precies in zit moet nog blijken, maar duidelijk is wel dat de bezoeker zich niet hoeft te vervelen, met internationale sprekers zoals Mat Bogust uit Nieuw Zeeland ('De Ninja van verpakkingsdesigns') en de Fin Virpi Korhonen die alles gaat vertellen hoe je klantbeleving in retail nu echt meetbaar kunt maken. 
 

smart pack symposium

Tijdens het SMART Packaging Symposium krijg je de allerlaatste ontwikkelingen en inzichten te horen en te zien op het gebied van intelligente verpakkingen.Ze noemen het ook wel “Connected Packaging” en “Connected People”. Het symposium vindt onder andere plaats samen met partner Kenniscentrum Papier en Karton. Sprekers als Martin de Munnik (over onbewust koopgedrag), Lex de Vries van Smurfit Kappa (de rol van displays en product lifecycles) en Pablo van Gastel over verpakking en design staan klaar om hun enthousiasme voor het vak te delen.  


packaging innovations

Packaging Innovations brengt elk jaar leveranciers, innovatiepartners en beslissers samen om ideeën te delen en zaken te doen. Verwacht veel nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, displays en instore activatie om merken optimaal te kunnen laden. Ook de circulaire economie komt daarbij aan bod: hoe zorg je dat je zoveel mogelijk hergebruikt en zo weinig mogelijk afval overhoudt? 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch