Voyado breidt verder uit in Benelux

Voyado breidt verder uit in Benelux

23-11-2021 (10:32) - Marketing

Voyado, het toonaangevende customer experience platform (CXP) voor e-commerce spelers en retailers in Scandinavië, zet zijn uitbreiding in de Benelux voort. De CXP-specialist heeft twee nieuwe country managers voor de regio aangesteld en een nieuw hoofdkantoor geopend in Amsterdam West.
 
Sinds de lancering in de Benelux heeft Voyado meer dan 17 lokale merken gecontracteerd, waaronder MS Mode, America Today, The Sting, Love Stories en Vitaminstore. Meer merken zullen het platform van Voyado gaan gebruiken in het begin van 2022.
 

Twee nieuwe country managers

Joost Vugts, voorheen International business development executive bij Centric, en Mathijs Ruigrok, voorheen country manager bij Vainu, hebben zich aangesloten bij het Voyado team en zullen gaan werken vanuit het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor in het tech centrum Amsterdam West.
 
Met meer dan 25 jaar retail ervaring heeft Vugts uitgebreide kennis van retail en omnichannel informatie communicatie technologieën. Hij heeft gewerkt aan tal van commerciële projecten voor grote retailorganisaties, zoals enterprise resource planning, warehouse management systemen, en mobiele en professionele diensten. Mathijs Ruigrok heeft een groot deel van zijn carrière besteed aan SaaS-bedrijven helpen innoveren en groeien in verschillende Europese markten. Ruigrok is bijzonder gespecialiseerd in het opzetten van optimale sales funnels en het succesvol implementeren van nieuwe technologieën binnen organisaties. Zo bouwt hij sterke bedrijfsculturen waarbij de bedrijfssystemen perfect bij de behoeften van de medewerkers en klanten aansluiten.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch