VVN en Babboe bakfietsen samen in actie voor verkeersveiligheid

10-10-2019 (15:23) - Marketing

Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Babboe bakfietsen starten per 10 oktober een meerjarige samenwerking op het gebied van verkeersveiligheid onder schoolgaande kinderen.

Veel kinderen worden al vanaf jonge leeftijd in de bakfiets naar de crèche en naar school gebracht. Je kind opvoeden in het verkeer start al in de bakfiets, stellen VVN en Babboe. Gedurende de samenwerking wordt onder andere het platform ‘Verkeersouders’ onder de aandacht gebracht. Hiermee wordt ouderparticipatie gestimuleerd, om zo meer ouders te betrekken bij het organiseren van verkeersactiviteiten op basisscholen. Ook wordt content ontwikkeld om nieuwe bakfietsers goed voorbereid aan het verkeer te laten deelnemen.

Vanaf 10 oktober ontvangt elke nieuwe koper van een Babboe bakfiets een brochure met praktische tips over hoe je veilig op de bakfiets deelneemt aan het verkeer. Daarnaast bevat de brochure informatie over ouderparticipatie bij verkeersonderwijs voor kinderen.
 
Later dit jaar ontvangen kopers ook ‘Sproet en de Straathaaien’, een voorlees- en doeboek van VVN voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Dit is het eerste boek op de Nederlandse markt gemaakt samen met ouders vóór ouders, waarmee kleine kinderen spelenderwijs met het onderwerp verkeer in aanraking komen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch