We Are Eves organiseert de eerste editie van de Honest Choices Awards

We Are Eves organiseert de eerste editie van de Honest Choices Awards

28-10-2020 (13:27) - Marketing

We are Eves is een Nederlands beauty platform met "eerlijke product reviews van echte vrouwen voor echte vrouwen". Het platform verzamelde de afgelopen twee jaar veel data met zo’n 80.000 reviews en conversaties over 7000 verschillende producten, die maandelijks meer dan 250.000 review views opleveren. Deze reviews zijn afkomstig van de 35.000 members die een eigen account hebben aangemaakt. We Are Eves organiseert nu voor het eerst de We Are Eves Honest Choices Awards voor de beauty industrie.
 
Wat vinden Nederlanders nu echt de beste beauty producten? Op 23 november maakt We Are Eves de winnaars van de verschillende prijscategorieën bekend. Tot die tijd kan heel Nederland een stem uitbrengen middels een review op We Are Eves. Zowel positieve als negatieve reviews helpen mee om de beste producten te definiëren.
 
“De eerste editie van de We Are Eves Honest Choices Awards is het resultaat van onze wens om consumenten nog meer te laten spreken”, aldus Esther Leloux, één van de oprichtsters van We Are Eves. “De kracht van het platform is eerlijkheid en transparantie en dit najaar gaan we daarin nog een stukje verder”. Wat de Honest Choices Awards nog meer bijzonder maakt, zijn de verrassende prijscategorieën. “We gaan niet voor de standaard categorieën als ‘beste foundation of beste mascara. We kiezen voor categorieën gebaseerd op beautyprofielen en behoeftes van onze members, zoals de beste producten voor een gevoelige huid , de beste vegan producten, de beste producten voor black hair of de beste producten voor Mommies (to be). Maar we hebben ook een categorie voor 'tien keer niks' - dat zijn de producten die volgens onze members niet doen wat ze beloven”.
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch