WE Fashion zet in op Business Intelligence en Analytics

23-01-2018 (09:20) - Marketing

De Nederlandse modeketen WE Fashion zet in op Business Intelligence en Analytics. WE Fashion stapt over naar de cloud om efficiënter en vooral slimmer beschikbare data in te zetten om klanten relevante informatie te geven en persoonlijke aanbiedingen te kunnen doen. De modeketen voert de implementatie samen met IT-dienstverlener en kennispartner QNH Consulting uit. Dit project is het begin van een samenwerking tussen WE Fashion en QNH. 
 

De hoeveelheid beschikbare data binnen WE Fashion fluctueert. Door het plaatsen van data in de cloud kan hier beter en vooral flexibeler op ingespeeld worden. Naast flexibiliteit in opslag en het veiligstellen van klantgegevens, zijn ook een betere performance, toegang tot diverse services én de laatste technologie voordelen die de samenwerking met QNH de modeketen gaat opleveren.
 

ambitie

Koen Aben, Business Transformation Director, WE Fashion: “WE Fashion heeft de ambitie om de beste Nederlandse Fashion retailer in West-Europa te zijn. Om dat te bereiken moet je de klant weten te raken, te verrassen en vooral relevant zijn. De samenwerking met QNH op het gebied van Business Intelligence en Analytics zorgt ervoor dat we nog meer inzichten uit data kunnen halen.”

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch