Webshop Fentalks van Crowdmedia van start

02-09-2021 (14:07) - Marketing

Startup Fentalks heeft als missie om open, kwetsbaar en zonder schaamte praten over ongesteldheid, waar, wanneer en met wie dan ook. Een online kennisplatform met alle beschikbare informatie over ongesteldheid en een webshop met een ongesteldheidsbox moeten helpen dat doel te bereiken. Een succesvolle crowdfundingscampagne heeft ervoor gezorgd dat de eerst stap is gezet: de webshop met de ongesteldheidsbox Period Talk is live.

In de FENSHOP bestel je de Period Talk: een box met een informatieboekje (Period Pocket) en een stoffen zakje met een tof printje waar je ongesteldheidsproducten in kunnen. Ook stellingkaarten, gesprektips voor moeders (of vaders/verzorgers) en een theezakje met een chocolaatje zitten in de box. Alles om het eerste gesprek over menstruatie specialer, leuker en makkelijker te maken. Je kunt Period Talk ook doneren aan een goed doel, of alleen de Period Pocket bestellen.


Vervolgstappen

Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): "Het is mooi dat we met de FENSHOP de eerste stap hebben gezet. Ongesteldheid moet, als daar behoefte aan is, overal besproken kunnen worden. We gaan nu verder bouwen aan het kennisplatform. Een plek waar iedereen alle informatie kan vinden die ze nodig hebben. We willen geen eilandje zijn, maar een startpunt."

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch