Wehkamp neemt kleertjes.com over

Wehkamp neemt kleertjes.com over

09-09-2021 (14:32) - Marketing

Wehkamp en kleertjes.com zijn begonnen met het combineren van hun operaties nu de overname van kleertjes.com door RFS Holland Holding, het moederbedrijf van Wehkamp, succesvol is afgerond. Deze stap past bij de groeistrategie van Wehkamp die, samen met de structureel hogere online vraag, zorgt voor aanhoudende dubbelcijferige groei.
 
Wehkamp en kleertjes.com zullen, met behoud van hun sterke merkidentiteiten, gezamenlijk uitgroeien tot de meest inspirerende en leidende online kindermoderetailers in Nederland.

kleertjes.com, dat in 18 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste kindermoderetailers in Nederland met zo’n 400 medewerkers, behoudt zijn unieke en zeer bekende merkidentiteit. Door de integratie met Wehkamp zullen klanten van kleertjes.com het komende jaar geleidelijk snellere leveringen, latere besteltijden voor levering de volgende dag, nieuwe verrassende assortimenten en een geoptimaliseerde website-ervaring gaan zien. De integratie van de operationele kant van Wehkamp en kleertjes.com zal naar verwachting het komende jaar in beslag nemen en dit zal niet ten koste gaan van werkgelegenheid.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch