Youbahn lanceert nieuw uitzendplatform voor studenten

Youbahn lanceert nieuw uitzendplatform voor studenten

22-10-2020 (15:49) - Marketing

Uitzendplatform Youbahn heeft een nieuw platform gelanceerd. Het uitzendbureau voor studenten en presenteerde dit voorjaar al een nieuwe branding en nu is ook het vernieuwde platform klaar voor gebruik.
 
Alles gaat digitaal op het nieuwe platform. Van het invullen van diensten tot het uitbetalen van loon. Zo matcht Youbahn nog sneller studenten en werkgevers, zonder tussenkomst van een intercedent. Studenten hebben de vrijheid van ‘eigen baas’ zijn, maar de zekerheden van loondienst, zoals garantie op loonuitbetaling en vakantiegeld. Dankzij de flexibiliteit biedt het studenten meer mogelijkheden om bij te verdienen tijdens de coronacrisis. Zo kunnen ze gemakkelijker zoeken naar beschikbaar werk en sneller de overstap maken naar branches waar meer werk is, zoals in callcenters en logistiek.
 

Ook flexibiliteit voor werkgevers

Tegelijkertijd biedt Youbahn het werkgevers de mogelijkheid om flexibel en last-minute hun diensten in te vullen met gemotiveerde studenten uit de Randstad. Werkgevers kunnen op deze manier snel schakelen bij onverwachte veranderingen die o.a. de coronacrisis met zich meebrengt. Een student inzetten kan al vanaf 1 uur en als het nodig is, omdat bijvoorbeeld een medewerker zich ziek heeft gemeld, dezelfde dag nog. Youbahn belooft de werkgevers 3000 beschikbare studenten in elke regio waar Youbahn nu actief is: Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. 
 
Foto: Youbahn.nl

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch