Ziggo stuurt Ajax-fans klassiekerweekendje weg naar ArenA

11-01-2018 (11:19) - Marketing

De echte Ajax-fan kan al niet wachten tot volgende week zondag 21 januari. Op deze dag staat de 184ste editie van de Klassieker, Ajax-Feyenoord, gepland. Voor enkele Ajax-supporters kan deze wedstrijd extra bijzonder worden, door een fanactie van Ajax’ hoofdsponsor Ziggo.

Ziggo geeft namelijk volgend weekend een overnachting weg in de Amsterdam (Johan Cruijff) ArenA. In een hoek van het stadion bouwt de telecomaanbieder een speciaal luxe huisje waarin de gelukkige winnaar samen met een vriend(in) of familielid de nacht kan doorbrengen. Vanaf het balkon van het huisje heb je perfect zicht op de wedstrijd. Daarnaast wordt er een lunch geregeld met een clublegende en mag de winnaar een concert bezoeken in de Ziggo Dome. 

Iedereen kan deelnemen aan de actie door een foto, tekst of video, waaruit duidelijk wordt hoe je je voorbereidt op de wedstrijd, met de hashtag #zigGOajax te plaatsen op Twitter of Instagram. De leukste inzending wordt beloond. Naast het overnachtingsweekend worden er vele andere prijzen uitgedeeld, waaronder kaarten voor de wedstrijd en gesigneerde shirts van André Onana, Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Carel Eiting. Je kunt nog tot en met woensdag 17 januari jouw bijdrage inzenden. 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch