100% NL doet gratis boodschappen voor zorgmedewerkers

23-03-2020 (09:18) - Media

De komende weken verzorgt 100% NL de dagelijkse boodschappen voor de mensen in de zorg. 100% NL dj Chantal Hutten gaat vanaf vandaag dagelijks op zoek naar o.a. artsen, verpleegkundigen en schoonmakers in ziekenhuizen die keihard aan het werk zijn ten tijde van het coronavirus. De boodschappen ter waarde van €40,- per dag worden op dagelijkse basis geregeld, betaald en tot aan de deur bezorgd.
 
De actie is in samenwerking met 'Bezorg de Zorg' en een aanvulling op '100% NL Helpt', een initiatief waarbij hulpzoekenden gekoppeld worden aan luisteraars die hulp aanbieden. De luisteraars van 100% NL kunnen zichzelf of iemand anders opgeven via de website 100p.nl.

100% NL startte afgelopen week al met de actie '100% NL Helpt' waarbij luisteraars die hulp aanbieden worden gekoppeld aan luisteraars die hulp zoeken. Er zijn inmiddels al honderden verzoeken binnengekomen, waar de eerste matches uit zijn voortgevloeid. Zo is er een naaiatelier die aan de slag gaat met mondkapjes, gaat luisteraar Rosanne haar expertise inzetten bij een kinderdagopvang en kreeg de 5-jarige Ivan toch nog een cadeautje voor zijn verjaardag die hij helaas zonder visite moest vieren. Deze week wordt de actie '100% NL Helpt' aangevuld met gratis boodschappen voor luisteraars die werkzaam zijn in de zorg.  

Bureaus

Marketing

Economisch