AD verzamelt BN’ers om Sinterklaasfeest te redden

23-11-2017 (10:19) - Media

Het Sinterklaasfeest wordt de laatste jaren steeds maar weer verziekt door de oplaaiende discussie over de aard van het kinderfeest en bijbehorende protesten. Het Algemeen Dagblad is het zat en komt vandaag met een opmerkelijke voorpagina waarmee ze oproepen tot een ‘Sinterklaasbestand’.

 

Hans Nijenhuis

‘Als we nu eens samen afspreken elkaar niet te bestoken vanaf het moment dat Sint voet op Nederlandse bodem zet tot de dag na zijn vertrek? Dat is het enige wat we vragen: een sinterklaasbestand’, schrijft hoofdredacteur Hans Nijenhuis in zijn krant. Het AD verzamelde BN’ers die zich achter deze oproep scharen en beeldde deze af in een mijter die op de gehele voorpagina van de krant prijkt.
 

discussie verleggen

Met deze actie wil het AD de discussie verleggen naar de maanden dat Sinterklaas niet in het land is. Het is goed om over dit soort onderwerpen met elkaar in gesprek te gaan, maar niet in de periode dat de Sint in het land is, dit gaat ten koste van de feestvreugde, betoogt het dagblad. 
 

bn'ers

Bn’ers, waaronder Mark Rutte, Bram van der Vlugt, Karin Bloemen, Wilfred Genee, Henk Fraser, Lee Towers, Steven Brunswijk (Braboneger) en Karin Bloemen, waren volgens Nijenhuis zo gevonden. 
 

 


NOS.nl

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch