Albert Verlinde terug op TV bij Talpa Network

17-09-2018 (08:20) - Media

Jarenlang hield presentator Albert Verlinde Nederland op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen in de wereld van entertainment en de levens van onze beroemdheden. Even was hij weg, maar nu komt hij terug op televisie bij Talpa Network. De 57-jarige Verlinde heeft een contract voor twee jaar getekend.
 

Wanneer Verlinde weer te zien zal zijn en wat hij precies gaat doen wordt later bekendgemaakt. Vast staat wel dat hij zijn expertise op het gebied van media en entertainment bij Talpa Network zal gebruiken om de actuele gebeurtenissen te duiden en van commentaar te voorzien.
 
“Ik verheug me erop om bij Talpa Network aan de slag te gaan.” zegt Verlinde. “Het is al meer dan twee jaar geleden dat ik na 15 prachtige jaren wegging bij RTL Boulevard. Een dagelijks programma maken, voelt alsof je in een constant voortdenderende trein stapt en dat is iets wat ik heb gemist. De mensen, energie en ambitie die ik bij Talpa Network voel zorgen ervoor dat ik daar bij wil horen om mijn uitgesproken meningen te geven over grote en kleine gebeurtenissen in showbizzland. Jan Versteegh heb ik ontmoet en er is absoluut een klik tussen ons en een energie die perfect past bij onze plannen.”
 

unieke televisie

“Er zijn niet veel mensen in Nederland die zo veel kennis hebben van de mediawereld als Albert Verlinde.” zegt John de Mol. “Ik ben ervan overtuigd dat we unieke televisie gaan zien, als hij straks met Jan Versteegh de media – en entertainmentwereld bespreekt. Het is duidelijk dat het programma dat zij gaan maken over die wereld gaat. Er komen ook nog andere gezichten bij. Dat zijn experts en deskundigen op bepaalde deelgebieden. Het is geweldig om Albert Verlinde bij Talpa Network te verwelkomen.”
 
In augustus 2016 nam Albert Verlinde na 15 jaar afscheid van RTL Boulevard. Hij maakte in 1992 zijn debuut op de Nederlandse televisie. Sindsdien werkte hij zowel voor RTL Nederland als voor SBS6 als entertainmentdeskundige.
 
Verlinde blijft naast zijn werkzaamheden voor Talpa Network als algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het grootste theaterbedrijf van Nederland.

 


Bureaus

Marketing

Economisch