Alex Tielbeke vertrekt bij ECV en EMM

13-06-2019 (16:06) - Media

Na een dienstverband van vijftien jaar vertrekt Alex Tielbeke bij de Eredivisie CV (ECV). In zijn huidige rol was hij statutair directeur van de ECV en Commercieel Directeur bij Eredivisie Media & Marketing (EMM), het mediabedrijf dat de collectieve media- en sponsorrechten van de Eredivisieclubs exploiteert.


Tielbeke legt per 1 augustus zijn functie bij ECV neer en is nog tot 1 december bij EMM aanwezig om zijn verantwoordelijkheden over te dragen. Hij begon in 2004 bij de ECV waar onder zijn leiding een succesvolle ontwikkeling en groei van vernieuwende sponsoring concepten is gerealiseerd.


avontuur uit een jongensboek

'Ik heb me vijftien jaar lang met ontzettend veel plezier en passie in mogen zetten voor het Nederlandse voetbal. Dat is in deze dynamische wereld best een forse periode, waarbij ik van ieder moment heb genoten. Vooral de oprichting en de verkoop van onze ‘eigen’ TV-zender (voorheen Eredivisie Live en nu FOX Sports) heb ik intensief beleefd, als een avontuur uit een jongensboek', aldus Tielbeke.


John Jaakke
, voorzitter Eredivisie CV: 'Met het vertrek van Alex nemen we afscheid van een ervaren en gewaardeerde bestuurder. Zijn expertise in de ontwikkeling van media- en sponsorconcepten in de sport zijn tot op de dag van vandaag van grote waarde voor de Eredivisieclubs. We vinden het jammer dat hij ons nu verlaat, maar begrijpen en respecteren ook dat hij na vijftien jaar toe is aan iets anders. We wensen hem daarbij alle succes en zullen zijn drive, innovatiekracht en het vermogen om mensen en partijen te verbinden missen.'

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch