Alles over misdaad in tijdschrift Real Crime

24-07-2018 (12:37) - Media

F&L Media brengt het Britse Real Crime magazine naar Nederland en België. Het magazine vertelt iedere twee maanden verhalen over de meest aangrijpende misdaden uit de recente en minder recente wereldgeschiedenis. 


Arjan Kropman, directeur van F&L Media: “Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe titels die een plek op de Nederlandse markt verdienen. Toen we tegen Real Crime aanliepen, waren we gelijk overtuigd dat we hiermee iets moesten. Real Crime is geen sensatieblad. Het vertelt over misdaden, legt stap-voor-stap uit wat er gebeurd is, maar probeert ook te zoeken naar wat er in de hoofden van grote criminelen omgaat. Het is een magazine dat prima aansluit bij de televisieseries die op dit gebied succesvol zijn.”

 

spannende onderwerpen

De eerste editie van Real Crime bevat een uitgebreid verhaal over het ontstaan van het FBI-team dat voor het eerst in de breinen van seriemoordenaars kroop en profiling op de kaart zette. Het echte verhaal achter de bekende Netflix-hit Mindhunters, waarvan in augustus nieuwe afleveringen verwacht worden. Daarnaast vertelt het magazine over een vrouwelijke Mexicaanse burgemeester die met gevaar voor haar leven strijdt tegen levensgevaarlijke drugskartels en wordt de klungelige ontvoering van de zoon van Frank Sinatra stap-voor-stap in beeld gebracht. 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch