Anita Witzier met Wereldvrouwendag hoofdredacteur Nouveau Online

06-03-2018 (09:09) - Media

Omdat het op 8 maart Wereldvrouwendag is, neemt Anita Witzier voor een dag Nouveau online over. Artikelen over nee durven zeggen en daarnaast andere Nouveau onderwerpen komen langs. Elke twee uur een nieuw stuk van Anita over mode, reizen en Máxima.


Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau: “Ik denk dat er een verklaring zit in het feit dat steeds meer 50+ vrouwen ook online willen worden erkend en herkend. Met Anita Witzier op wereldvrouwendag onderstrepen we de erkenning voor de grootste groep vrouwen die Nederland rijk is. Een groep die niet altijd gezien wordt, maar die we bij Nouveau graag op het schild hijsen.”


Anita Witzier: “50+-vrouwen mogen er meer dan ooit zijn. Het was misschien een beetje ondergewaardeerd, maar het begint nu trendgevoeliger te worden. Ik roep al jaren dat we verder moeten kijken dan die grens van 49. Deze visie deelde ik al op laat-zien.nl, en speciaal voor 8 maart ook op Nouveau online. Een mooie plek om mijn ervaringen te delen en te laten zien dat het niet gaat om leeftijd, maar om leeftijdsgevoel.”

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch