Azerion lanceert game The Smurfs: Ocean Cleanup

Azerion lanceert game The Smurfs: Ocean Cleanup

19-10-2021 (15:45) - Media

Azerion, het digitale mediaplatform, lanceert de game The Smurfs: Ocean Cleanup aan. De game is ontwikkeld door Azerion en IMPS/Lafig en is de start van Azerions campagne om samen met NL Cares en de Surfrider Foundation aandacht te vragen voor de vervuiling van de oceaan en bij te dragen aan een oplossing.

In The Smurfs: Ocean Cleanup krijgen spelers van elke leeftijd beloningen voor het opruimen van de oceaan. "Het is echt een eer om de game te ontwikkelen met de Smurfen", zegt Erol Erturk, Executive VP Games & Strategic Partnerships bij Azerion. "De Smurfen staan bekend om hun zorgzaamheid. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of welke leeftijd je hebt, iedereen is opgegroeid met de Smurfen en weet hoeveel ze zich om de natuur bekommeren. Daarom zijn de Smurfen ambassadeurs van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties en de hoofdpersonen in onze game om aandacht te vragen voor dit immense probleem in de wereld."
 

De game

Gargamel en Azraël zijn gespot voor de kust van een tropisch eiland terwijl ze tonnen aan afval in het water gooien. Spelers krijgen de mogelijkheid om samen met de Smurfen, hun roeiboot en vishengel het afval van Gargamel en Azraël te verzamelen en de oceaan schoon te maken. De spelers verdienen punten voor elk verzameld item en het terugbrengen op de boot. Hiermee kunnen upgrades worden gekocht om nog langer te vissen en meer afval te verzamelen. Bovendien kunnen spelers ook schatten en stickers verzamelen in de game. De game is beschikbaar op alle gamingplatforms van Azerion.
 
Strandschoonmaak-evenementen en andere eco-vriendelijke activiteiten zullen de rest van het jaar plaatsvinden en doorgang vinden in 2022.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch