Azerion neemt ook Inskin Media over

Azerion neemt ook Inskin Media over

21-10-2021 (09:41) - Media

Azerion, het snelgroeiende digitale entertainment- en mediaplatform, neemt Inskin Media over, het toonaangevende multi-screen, high-impact digitale reclamebedrijf.
 
Deze integratie sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om het leidende Europese digitale entertainment- en mediaplatform te worden. De expertise van Inskin Media geeft de klanten van Azerion toegang tot een breder scala aan schaalbare, hoogrenderende en impactvolle advertenties.
 

Advertentietechnologie

Inskin Media heeft als missie om de impact van digitale campagnes te maximaliseren. Het snelgroeiende bedrijf voor advertentietechnologie heeft onlangs een aantal nieuwe producten gelanceerd naar aanleiding van de toegenomen vraag. Gespecialiseerd in multi-screen, high-impact digitale merkreclame, is het toegewijd aan het creëren van impactvolle en effectieve online ervaringen. Het bedrijf werkt samen met 260 uitgevers, werkt met meer dan 1.000 blue-chip merkklanten en levert campagnes aan meer dan 2.000 premium websites wereldwijd.

Iain Jacob, voorzitter van Inskin Media, licht toe: "Het verhaal van Inskin Media is er een van innovatie, kwaliteit en groei, en daarom is Azerion - als een van de snelstgroeiende mediaplatformbedrijven in Europa - de ideale match voor ons. Azerion ontwikkelt snel op het gebied van marketing en digitale inhoud. We houden van Azerion’s 'can do'-houding en ongelooflijke ontwikkelingstempo en zijn erg enthousiast om deel uit te maken van hun groeiverhaal."

Dit laatste nieuws volgt op de aankondiging van 19 oktober dat Azerion PubGalaxy, het platform voor het genereren van inkomsten, heeft overgenomen. Een paar maanden daarvoor heeft Azerion het bedrijf Sublime overgenomen. Beide overnames hebben als doel om het advertentie-aanbod in Europa te versterken. In april 2021 haalde het bedrijf €200 miljoen (£ 168) aan financiering binnen. Inskin is het negende bedrijf dat in 2021 door Azerion is overgenomen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch