Azerion neemt PubGalaxy over

Azerion neemt PubGalaxy over

19-10-2021 (11:51) - Media

Azerion, het snelgroeiende digitale entertainment- en mediaplatform, neemt PubGalaxy over, het in Sofia gevestigde digitale monetisatie-platform. PubGalaxy, erkend door het wereldwijde adviesbureau Deloitte als een van de snelstgroeiende technologiebedrijven in Centraal-Europa, zal de monetisatie-mogelijkheden van Azerion versterken en de toegang voor uitgevers tot adverteerders van wereldklasse, vergemakkelijken.

"We zijn verheugd PubGalaxy te verwelkomen op ons platform. PubGalaxy begrijpt de uitdagingen waarmee uitgevers worden geconfronteerd en heeft een uitgebreid programmatisch aanbod ontwikkeld dat perfect aansluit bij de behoeften van onze partners. De integratie van PubGalaxy zal resulteren in het delen van kennis en technologie aan beide kanten, en een verbeterde klantervaring voor onze adverteerders en uitgevers", vertelt Joost Merks, Chief Investment Officer van Azerion.
 

Platform voor optimalisatie van advertentie-inkomsten

Begonnen in 2001, als een digitale uitgever, heeft PubGalaxy zich ontwikkeld tot een platform voor optimalisatie van advertentie-inkomsten dat uitgevers helpt hun advertentieactiviteiten te stroomlijnen en hun advertentie-inkomsten te verhogen. Hun dienst in het beheren van hoogwaardige voorraden zal waardevol zijn voor Azerions netwerk van uitgevers, die zullen profiteren van kosteneffectieve, op maat gemaakte en veilige deals voor monetisatie.

Deze overname volgt op de recente aankondiging dat Azerion Sublime over heeft genomen, het bedrijf wil zijn advertentie-aanbod in Europa versterken na het binnenhalen van €200 miljoen aan financiering.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch