BBC’s Gardeners’ World goes Dutch

28-02-2017 (12:47) - Media

Het magazine Gardeners’ World komt naar Nederland. F&L publishing gaat het blad van de BBC hier uitgeven. Zoals de naam al zegt, mikt het blad op liefhebbers van tuinieren. Het eerste nummer is vandaag al verkrijgbaar in de winkels. 

Tuinieren is belangrijk onderdeel van de Britse cultuur. De weelderige tuinen met authentieke theehuisjes waar je je tegoed kan doen aan echte Engelse thee met zoetigheid spreken tot de verbeelding. Gardeners’ World probeert deze liefde voor tuinen ook in Nederland over te brengen. De lezer leert snoeien, zaaien, tuin ontwerpen, stekken en nog veel meer. Niet alleen passie voor tuinieren, maar ook jarenlange kennis en ervaring staan centraal in het nieuwe magazine.

Hoofdredacteur Pascal Gerrits is trots op de eerste Nederlandstalige uitgave van het magazine. ‘We zijn erg tevreden over de samenwerking met de BBC. Gardeners' World is een perfecte aanvulling op het portfolio tuinbladen in ons land. Het plezier in tuinieren straalt ervan af. Daardoor krijg je spontaan zin om aan de slag te gaan in je tuin.’
 
Gardeners’ World verschijnt 10 keer per jaar en is te koop in winkels als Albert Heijn, AKO, Bruna en Jumbo. Een losse uitgave kost € 5,95 en is tevens online te bestellen.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch