Bedrijf Barbara Barend contentpartner van TeamNL Olympische Spelen

08-02-2018 (15:31) - Media

Helden Media, het mediabedrijf van Barbara Barend, is als contentpartner van TeamNL tijdens de Olympische Spelen verantwoordelijk voor de contentstrategie en de creatie en productie van een groot deel van de content van TeamNL. TeamNL is de groep sporters en coaches van NOC*NSF.

Arne Mosselman, partner/strateeg bij Helden Media en in Pyeongchang verantwoordelijk voor alle content: “Met de TeamNL-Instagram-estafette kwamen we de afgelopen weken al in de olympische stemming. Het is heel leuk dat het nu ook echt gaat beginnen en alles wat we bedacht hebben nu geproduceerd en gedeeld gaat worden."

Gerald Smith, hoofd Marketing en Media van NOC*NSF: “We willen graag de TeamNL-sporters en fans dichter bij elkaar brengen. Dit doen we zoveel mogelijk vanuit het perspectief van de sporter. Helden maakt deel uit van ons TeamNL contentteam en verzorgt tijdens deze Olympische Spelen de contentcreatie en productie ter plaatse.”

De dagelijkse content vanuit Pyeongchang - inclusief ‘live-sessies’ achter de schermen - is te zien via de online TeamNL-kanalen, de TeamNL social media-kanalen en via de kanalen van de verschillende mediapartners van TeamNL.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch