Beluister hier de nieuwe podcastserie van Circl over circulariteit

13-11-2018 (11:39) - Media

Circl is een nieuwe podcastserie gestart over de potentie van circulariteit en de toepassingen hiervan in de praktijk. De luisteraar wordt meegenomen naar verschillende evenementen. Ook komen verschillende pioniers aan het woord. De eerste aflevering gaat over design en staat nu al online. 


De serie wordt gemaakt in samenwerking met De Wolven, het vaste pr- en communicatiebureau van Circl. Met de audiofragmenten laten de makers het publiek op een toegankelijke manier kennismaken met de mogelijkheden van circulariteit. 


De eerste drie afleveringen gaan over het thema 'design', aangezien ontwerpers aan het begin staan van een duurzaam productieproces. Tijdens de podcasts gaan expert van Circle in gesprek met verschillende ontwerpers. De eerste aflevering is vanaf vandaag te beluisteren via de website. 
Daarbij staat de expositie From Trash to Treasure centraal. Met de initiatiefnemers van de expostie wordt gesproken over het design van de toekomst, inspirerende voorbeelden en dilemma's in de designerindustrie.

 


Bureaus

Marketing

Economisch