Beste vloggers van Nederland live bij Dutch YouTube Gathering

16-04-2018 (13:54) - Media

De familie Bellinga maakt op zaterdag 21 en zondag 22 april hun opwachting tijdens de Dutch YouTube Gathering in de Jaarbeurs in Utrecht. Fans van de grootste vlogfamilie van Nederland kunnen hun helden Fara, Daniël, Luan, Lucilla en baby Luxy ontmoeten. Thuisblijversworden voorzien van exclusieve beelden, te zien via de Bellinga TV fan app.
 

Op hun eigen beursstand, volledig ingericht als de woonkamer die fans kennen uit de populaire vlogs van De Bellinga’s, kunnen fans onder meer in de woonkamer gefotografeerd worden op de échte Bellinga-bank door een team professionele fotografen. Het Bellinga TV team is aanwezig om te laten zien hoe fans hun ervaringen op de stand kunnen filmen en aan De Bellinga’s kunnen showen met de Bellinga TV fan app
 

Grootste en Beste Vloggers

Met ruim 15 miljoen kijkers per maand, meer dan 235.000 YouTube-abonnees en ruim 1.600 unieke video's zijn De Bellinga's verreweg de grootste familievloggers van Nederland en hebben ze één van de grootste en populairste Nederlandstalige kanalen op het sociale videoplatform. Elke ochtend, 7 dagen per week om 06:00 uur, verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal, waarin te zien is hoe de familie hun dag beleeft. Van opstaan en ontbijten tot zwemles en vakanties: de miljoenen kijkers van De Bellinga’s maken alles mee.
 
Tijdens de VEED Awards, de in maart 2018 uitgereikte Oscars van de Nederlandse YouTube-wereld, werden de Bellinga’s benoemd tot Beste Vloggers van Nederland. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch